Sebastian Lazaroiu: PDL va vota in Parlament pentru ridicarea imunitatii deputatului Alin Trasculescu

Sebastian Lazaroiu: PDL va vota in Parlament pentru ridicarea imunitatii deputatului Alin Trasculescu

by November 12, 2012 0 comments

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că dacă PDL va vota în Parlament pentru ridicarea imunităţii deputatului PDL Alin Trăşculescu, astfel încât să nu influenţeze cursul anchetei, va dovedi că sunt în contrast cu USL şi ar putea întoarce cazul în favoarea sa. Potrivit acestuia, Trăşculescu nu e un caz care să-i facă foarte fericiţi pe cei de la ARD, dar lucrurile s-ar putea întoarce în favoarea lor per ansamblu, dacă vor rămâne consecvenţi cu principiile de până acum şi anume să nu influenţeze în nici un fel cursul acestei anchete, şi asta înseamnă în primul rând un vot în Parlament, pentru ridicarea imunităţii, sustine Mediafax.

Dacă PDL va dovedi consecvenţă în acest caz, aşa cum a dovedit în toate celelalte cazuri, mă rog, poate mai puţin în unele, Ridzi, Păsat, cred că va avea de câştigat, pentru că va arăta că e altfel decât USL-ul, de exemplu, care a fost consecvent, de obicei, dar pe invers, întotdeauna şi-a protejat parlamentarii sau miniştrii care aveau probleme de diverse feluri, cu justiţia, cu Agenţia Naţională de Integritate. Deci dacă ei reuşesc să pună în evidenţă acest contrast, cred că vor avea de câştigat, nu de pierdut”, a spus Sebastian Lăzăroiu, potrivit RFI.

Întrebat dacă acest caz al deputatului Alin Trăşculescu pune la îndoială rigurozitatea criteriilor de selecţie a candidaţilor ARD, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: “N-aveai de unde să ştii în momentul în care ai judecat candidaţii dacă unul e sub urmărirea Parchetului şi la un moment dat o să cadă pe un flagrant. Nu poţi să anticipezi la fiecare candidat dacă va lua sau nu va lua mită în următoarele luni (…). E greu să anticipezi când cineva va călca pe bec şi va intra în atenţia justiţiei, atunci când faci o judecată după nişte criterii”.

Parlamentarii PDL vor vota pentru ca în cazul deputatului Alin Trăşculescu justiţia să îşi poată face treaba, a declarat la Realitatea TV preşedintele PDL, Vasile Blaga. El precizează că incidentul afectează PDL în campanie, că situaţia este regretabilă, dar cei care au greşit trebuie să plătească.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<