ARD: USL si-a pus ca presedinti de sectii sotii, angajati, cercetati penal.

ARD: USL si-a pus ca presedinti de sectii sotii, angajati, cercetati penal.

by December 5, 2012 0 comments

ARD va sesiza reprezentantii OSCE la Bucuresti cu privire la desemnarea ca presedinti ai unor sectii de votare din judetul Teleorman a unor persoane cercetate pentru presupuse fraude la referendumul pentru demiterea sefului statului sau a unor membri ai PSD sau PNL, a anuntat miercuri Adriean Videanu, coordonatorul campaniei electorale a ARD.

“Vom sesiza si reprezentantii OSCE la Bucuresti legat de modul de desemnare a presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare pentru ca fara niciun fel de jena reprezentantii USL pun membri ai partidelor proprii, oameni care sunt cercetati penal, sotii ale membrilor de partid, angajati proprii. Numai pentru ca prin ‘efortul’ din 9 decembrie poate, poate, se vor apropia cumva de rezultatul cercetarilor sociologice pe care le-au facut si le-au manipulat in aceasta perioada”, a precizat, intr-o conferinta de presa, Adriean Videanu.

In Teleorman, votarea se apropie de sfarsit

Videanu a anuntat ca a sesizat si Biroul Electoral Central cu privire la acest aspect.

“Practic in judetul Teleorman votarea se apropie de sfarsit. Domnul Dragnea si echipa domniei sale au inceput-o demult. Am analizat fiecare sectie de vot din judetul Teleorman si 75% din presedintii sectiilor de vot in Teleorman sunt angajatii domnului Dragnea, fie ca sunt angajati la Consiliul Judetean, fie ca sunt angajatii Primariei din Alexandria, fie ca sunt angajatii personali ai domnului Dragnea.

Cu alte cuvinte, nu stiu de ce teleormanenii s-ar mai duce la vot. Pentru ca stim procedura de vot din judetul Teleorman si nu este singurul caz. Facem un apel pe aceasta cale la toate autoritatile care au obligatia sa vegheze la buna desfasurare a alegerilor, incepand cu BEC, unde noi am contestat inclusiv presedintii de sectii de votare care sunt cercetati in momentul de fata de Parchetul General ca au participat la fraudarea alegerilor la referendum”, a spus Videanu.

Potrivit acestuia, in aproape toate judetele materialele de campanie ale ARD sunt vandalizate.

“La nivelul aproape al tuturor organizatiilor judetene incepand de azi noapte (marti noapte -n.red.) materialele de campanie electorale ale ARD sunt vandalizate, fie ca vorbim de judetul Timis, fie ca vorbim de judetul Valcea, fie ca vorbim de Bucuresti. Ceea ce demonstreaza o panica, o panica ce a inceput sa se instaureze si in randul caselor de sondare a opiniei publice. Ati vazut ca subit USL a scazut in sondaje intr-o saptamana la unii cu cinci procente, la altii cu trei procente”, a mai declarat coordonatorul campaniei ARD.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.