Blaga si Anastase intra in Parlament la redistribuirea voturilor

Blaga si Anastase intra in Parlament la redistribuirea voturilor

by December 11, 2012 0 comments

Vasile Blaga şi Roberta Anastase au intrat în Parlament din partea Alianţei România Dreaptă, după redistribuirea voturilor. preşedintele PDL va primi un mandat în Senat, în timp ce Anastase va activa la Camera Deputaţilor. Andreea Paul Vass, Traian Igaş, Gigi Chiru, şi Mircea Toader au obţinut mandate de parlamentar, potrivit numărătorii paralele a PDL, au precizat, marţi, pentru MEDIAFAX surse din partid.

Vasile Blaga, a declarat, marţi, întrebat despre o eventuală demisie din funcţie în urma rezultatelor la scrutinul parlamentar, că el şi-a dat demisia de la PDL Bucureşti în urma alegerilor locale din 2008, de la MAI, dar acum este “o situaţie mai complicată”.

“Eu, când am pierdut alegerile pentru Bucureşti mi-am dat demisia, la Ministerul de Interne mi-am dat demisia, asta este o situaţie mai complicată”, a spus Blaga.

În acelaşi timp, liderul democrat-liberal a anunţat pentru viitorul apropiat o convenţie a PDL.

De asemenea, preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că “sută la sută” va avea un nou mandat de deputat în Colegiul 3 din judeţ, în care a candidat, întrucât în Bistriţa-Năsăud ARD are voturi peste coeficientul electoral pentru un deputat.

“Sută la sută voi fi din nou deputat în Colegiul 3 în care am candidat. Nu intru la redistribuirea naţională, ci la cea judeţeană, iar ARD are, în Bistriţa-Năsăud, peste coeficientul electoral pentru un deputat, ceea ce îmi garantează că obţin un nou mandat”, a declarat Ioan Oltean.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.