Liviu Dragnea: Am primit telefoane chiar de la cetateni maghiari sa nu aducem UDMR la guvernare

Liviu Dragnea: Am primit telefoane chiar de la cetateni maghiari sa nu aducem UDMR la guvernare

by December 17, 2012 0 comments

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că subiectul intrării UDMR la guvernare este unul “foarte fierbinte”, el arătând că joi şi vineri au fost primite la sediul PSD zeci de telefoane de la cetăţeni de etnie maghiară care s-au pronunţat în defavoarea intrării UDMR la guvernare.”Azi ar trebui să avem o întâlnire cu UDMR să finalizăm discuţiile, e de fapt cel mai fierbinte subiect”, a spus Dragnea.

El a arătat că există reacţii din ţară, pe care le-a catalogat ca “foarte intense”, referitor la intraraea UDMR la guvernare.

“O să fie o discuţie importantă, subiectul e foarte fierbinte, foarte fierbinte, reacţiile din ţară sunt destul de intense, ca să nu spun altceva, în toate sensurile”, a spus Dragnea.

El a arătat că s-au primit telefoane la PSD de la cetăţeni de etnie maghiară care s-au pronunţat împotriva intrării UDMR la guvernare.

“Am primit la sediul PSD, paradoxal, joi şi vineri, zeci de telefoane de la cetăţeni de etnie maghiară care zic să nu intre UDMR la guvernare. În aceste condiţii ne întâlnim azi”, a spus Dragnea.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.