Scandal in PDL, dupa alegeri. Cristian Boureanu: A fost o mare prostie inventarea aliantei ARD

Scandal in PDL, dupa alegeri. Cristian Boureanu: A fost o mare prostie inventarea aliantei ARD

by December 11, 2012 0 comments

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că USL a câştigat alegerile şi trebuie lăsată să conducă ţara. Totodată, democrat-liberalul a arătat că “a fost o mare prostie” inventarea alianţei ARD “cu nişte partide care nu existau”, el precizând că “în viaţă, prostia se plăteşte”. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene. 

“Cred că e devreme pentru o analiză complexă. Fără a considera că sunt sub mperiul emoţiilor, cred că astăzi am dreptul să spun că a fost o mare prostie să inventăm o alianţă (ARD) cu nişte partide care nu existau, iar în viaţă, prostia se plăteşte”, a precizat Cristian Boureanu.

El a spus că le mulţumeşte celor 26% “de huşeni” care l-au votat şi tuturor românilor care i-a susţinut pe cei de la ARD.

“Vreau să le mulţumesc celor 26% de huşeni care m-au votat şi tuturor românilor care ne-au susţinut şi le doresc putere să treacă peste un an 2013 despre care, eu ca economist, cred că va fi extrem de greu pentru România. Celorlalţi le doresc să reuşească să se bucure în 2013 de ce au ales. USL a câştigat şi trebuie lăsată să conducă ţara. Doamne, ocroteşte-i pe români!”, a mai spus Cristian Boureanu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene.

“Din dispoziţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, vineri, 14 decembrie, la ora 11.00, va avea loc şedinţa Colegiului Director Naţional al Partidului Democrat Liberal, la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor”, informează PDL.

Şedinţa Colegiul Director al PDL va avea loc în condiţiile în care ARD, alianţa constituită în jurul partidului, a înregistrat un eşec la alegerile parlamentare de duminică.

Luni la prânz, prim-vicepreşedintele Cezar Preda a demisionat din funcţie.

La rândul său, Adriean Videanu a declarat că în partid urmează să se facă o analiză, iar măsurile decise vor fi anunţate.

În acelaşi timp, au început să circule zvonuri despre iminenta demisie a lui Vasile Blaga de la şefia partidului.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<