Crin Antonescu: Andrei Chiliman a tradat. Pe mine tradatorii ma dezgusta

Crin Antonescu: Andrei Chiliman a tradat. Pe mine tradatorii ma dezgusta

by January 14, 2013 0 comments

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu pentru gândul, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a trădat partidul, iar “trădătorii îl dezgustă şi indignează”. Liberalul l-a criticat şi pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu despre care a spus că a “procedat neinspirat” când a devenit “secundantul lui Chiliman”. Antonescu a precizat că nu a fost niciodată prieten cu Andrei Chiliman şi că nu are “ce negocia cu acesta”.

Liderul PNL a adăugat că trădătorii ar trebui excluşi din partid, dar că le va cere colegilor să amâne această decizie pentru a le permite acestora participarea la Congresul care va fi organizat la “sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie”. Crin Antonescu a subliniat că nu crede că va exista o scindare a PNL, dacă Andrei Chiliman va pleca din partid. “Andrei Chiliman nu a fost niciodată un lider al PNL”, a ţinut să precizeze preşedintele PNL.

Liberalii se întrunesc luni în şedinţa Biroului Politic Central şi în Consiliul Naţional Executiv pentru a vota lista secretarilor şi a sub-secretarilor de stat, dar şi pentru a discuta ultimele afirmaţii acide făcute de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, la adresa lui Crin Antonescu. Un alt primar aflat pe lista neagră, din cauza nesusţinerii candidaţilor PNL la parlamentare, este edilul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Preşedintele PNL a declarat, în urma unor declaraţii făcute în exclusivitate pentru gândul de lideri din PNL, că “în acest moment, nu există o intenţie de negociere cu PPE” pentru schimbarea familiei politice europene. În privinţa declaraţiilor deputatului George Becali privind desfiinţarea ANI, Crin Antonescu s-a limitat să spună că nu judecă afirmaţiile “individuale, care nu implică politica generală a partidului”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.