Liviu Dragnea: Acordul de coabitare Ponta-Basescu este unul solid

Liviu Dragnea: Acordul de coabitare Ponta-Basescu este unul solid

by February 11, 2013 2 comments

Acordul de coabitare interinstitutionala dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta este unul solid, a declarat luni secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, un astfel de acord a fost necesar pentru Romania.”In viziunea mea, acordul sta in picioare. Este un acord solid, care a fost necesar pentru Romania, si este necesar in continuare. Niste declaratii mai mult sau mai putin placute dintr-o parte sau alta, nu cred ca pun sub semnul intrebarii acest acord”, a afirmat Dragnea, la sediul central al PSD.

Si premierul Victor Ponta a declarat luni ca acordul de coabitare politica incheiat cu presedintele Traian Basescu este in continuare valabil, aratand ca a reactionat deja pe marginea afirmatiilor facute duminica de seful statului, considerand acum subiectul ca fiind inchis.

“Da, de ce sa nu functioneze (n.r. acordul)? Luati-va dupa gandurile mele, eu doar am explicat niste lucruri care tin foarte clar de modul in care Romania a obtinut sau nu a obtinut ceea ce si-a propus in ceea ce priveste bugetul 2014 – 2020 si de faptul ca trebuie sa nu cadem exact in capcana pe care si presedintele o acuza de ceva timp de a lasa sa fie legat accesul nostru absolut corect si meritat in Schengen de MCV”, a sustinut seful Executivului, la sediul central al PSD.

Facebook Comments Box

2 Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<