PSD va infiinta functia de presedinte executiv. Cu dedicatie pentru Liviu Dragnea

PSD va infiinta functia de presedinte executiv. Cu dedicatie pentru Liviu Dragnea

by February 5, 2013 0 comments

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti ca la viitorul Congres al PSD se va infiinta o functie de presedinte executiv, care, potrivit acestuia, va echivala cu numarul doi atat in partid cat si in Guvern. “Crearea unei functii de presedinte executiv in PSD nu ar presupune desfiintarea celei de secretar general, ci ar avea menirea sa delimiteze activitatea Executivului de cea a partidului”, a declarat premierul Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.
Noua functie pare a fi dedicata lui Liviu Dragnea si ar reprezenta confirmarea acestuia ca numarul doi in partid. Surse din interiorul PSD au declarat pentru Hotnews.ro ca Andrei Dolineaschi va fi urmatorul secretar general.

“Problema PSD este ca eu nu vreau sa confundam PSD cu Guvernul. Acum eu, ca presedinte al PSD sunt prim-ministru, secretarul general este vicepremier, ori trebuie la PSD sa ramana un secretar general si o structura politica care sa functioneze nu impotriva guvernului, dar separat de Guvern’, a spus Ponta. Intrebat daca presedintele executiv ar putea sa faca parte din Guvern, premierul a raspuns afirmativ.

“Secretarul general este cel care trebuie sa stea la partid de la 9,00 dimineata la 8,00 seara si sa se ocupe de problemele de zi cu zi ale formatiunii (…) Presedintele executiv este practic numarul doi in partid si sper sa fie si numarul doi in guvern”, a explicat Ponta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.