Balacaleala din lumea “buna” a politicii: Sever Voinescu il face mincinos si pupincurist pe Traian Ungureanu

Balacaleala din lumea “buna” a politicii: Sever Voinescu il face mincinos si pupincurist pe Traian Ungureanu

by March 4, 2013 0 comments
Sever Voinescu îl acuză de minciună pe europarlamentarul PDL Traian Ungureanu.”Da, minciunile lui au durut. Dacă asta a urmărit, a reușit. Vasile Blaga, omul tău și-a făcut datoria. Mîngîie-l. Se gudură deja. De ce minciunile spuse de TRU despre noi dor mai tare decît cele spuse de Blaga? Pentru că Blaga, fricos cum îl știe toată lumea, chiar e nevoit să se refugieze în minciună și să atace de acolo. Dar TRU chiar nu are de ce să facă așa ceva. Și, totuși, o face..”, scrie Sever Voinescu, pe Facebook.

Democrat-liberalul Sever Voinescu scrie, pe Facebook, că mulţi lideri PDL care stau strâns în jurul lui Vasile Blaga le trimit “reformiştilor” SMS-uri care spun că, în inima lor, ei ţin cu acest grup şi că, “la o adică”, merg cu el.

“Dar să nu credeţi că această campanie internă este plină doar cu dezamăgiri sau clipe de mare intensitate politică. E plină şi de momente hilare. De pildă, sms-urile şi mesajele pe care le primim din partea MULTOR lideri PDL care stau în campania asta strâns în jurul lui Blaga şi care ne spun că, în inima lor, ei ţin cu noi, ne urează succes ”sincer” şi ne asigură că, ”la o adică”, ei merg cu noi până la capăt, că de noi are nevoie acum partidul! :)))))))))))))))))))))) Nu sunt foarte lămurit asupra dimensiunii rezervei de cadre pentru un partid politic de dreapta, dar ştiu că rezerva de Pristandale în România e inepuizabilă….”, scrie Sever Voinescu pe Facebook.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, vineri, la Suceava, la lansarea moţiunii lui Vasile Blaga pentru un nou mandat la şefia partidului, că, dacă vor continua în modul în care au început campania internă, “cei care îşi spun reformişti vor deveni urechişti”.

Traian Ungureanu le-a spus membrilor PDL Suceava că partidul se află într-un moment foarte greu, care poate fi depăşit prin unitate şi realism.

El a arătat că PDL a dovedit unitate în vara acestui an, când Vasile Blaga, umăr la umăr cu Traian Băsescu, au apărat democraţia în România.

“Trebuie să recunosc: USL a procedat mişeleşte. A atacat exact în momentul în care o parte a reformiştilor de azi erau în vacanţă, ori asta nu se face. Dar dumneavoastră eraţi la post şi aţi salvat comunitate cu comunitate, legea şi speranţa în România”, a afirmat europarlamentarul.

 El a mai spus că realitatea este că “Vasile Blaga este sută la sută PDL, Băsescu sută la sută de dreapta, iar România se duce sută la sută în jos”.

“USL atacă cele două motoare de dezvoltare a României: oamenii care produc ceva şi comunităţile locale. USL este un bombardier antiprimar şi nu a scăpat colţ din ţara asta”, a spus Ungureanu.

El a mai arătat că există însă şi dreptul la fantezie, spunând că a văzut o declaraţie a unui membru PDL “care ar dori să cârmuiască partidul şi care susţine că Traian Băsescu va veni la reformişti, şi nu la fesenişti”.

“Cine mai vine după Băsescu în PDL la reformişti? Messi, Obama, Sofia Vicoveanca?. Nimeni nu a îndrăznit să folosească în acest fel numele şi reputaţia preşedintelui României. Pe Traian Băsescu îl meriţi, nu îl convoci. Dacă vor continua aşa, cei ce îşi spun reformişti vor deveni urechişti”, a mai declarat Traian Ungureanu, arătând că dreapta nu e modă şi nu se schimbă lunar.

“PDL e partidul care îi sprijină pe cei ce fac România, şi nu pe cei care o desfac”, a mai spus europarlamentarul PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.