Doua judecatoare au fost saltate de procurorii DNA. Acuzatii: legaturi cu lumea interlopa a fratilor Camataru

Doua judecatoare au fost saltate de procurorii DNA. Acuzatii: legaturi cu lumea interlopa a fratilor Camataru

by March 13, 2013 0 comments

Doua judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, Viorica Dinu si sefa sectiei penale a tribunalului, Antonela Costache, au fost ridicate de procurori, cele doua fiind acuzate ca ar avea legaturi cu lumea interlopa. Acestea sunt suspectate de procurorii DNA de fapte de coruptie, ca ar avea legaturi cu personaje din lumea interlopa, ca le-ar fi favorizat pe acestea in dosarele pe care le aveau pe roul Tribunalului Bucuresti, anunta Digi24.ro si Money.ro.
Surse judicirae sustin ca cele doua ar fi primit bani pentru sentinte favorabile interlopilor.

Viorica Dinu judeca dosarul lui Dan Voiculescu care a ajuns din nou la Tribunalul Bucuresti.

Dinu si Costache au dispus eliberarea lui Sile Camataru
Numele celor doua judecatoare apare si in cazul eliberarii controversate din inchisoare, in luna ianuarie, a acestui an, a interlopului Vasile Balint, zis si Sile Camataru. Acesta a fost eliberat din inchisoare mai devreme, nu doar penru ca a fost un detinut model si pentru ca si-a zugravit celula, ci si pentru ca, desi este bolnav, urmeaza sa fie angajat de o societate comerciala.

“Sile Camataru a executat aproape 10 ani de inchisoare, are rapoarte de evidentiere, pe perioada detentiei a participat la zugravirea camerelor detinutilor, iar in prezent are grave probleme de sanatate”, se arata in motivarea hotararii de eliberare, semnata de judecatoarele Antonela Costache, Viorica Dinu si Florentina Vasilateanu si publicata marti.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.