Crin Antonescu: Daca PC este nemultumit, poate sa plece. Drum bun, cale batuta, succes in viata

Crin Antonescu: Daca PC este nemultumit, poate sa plece. Drum bun, cale batuta, succes in viata

by June 27, 2013 0 comments

CONGRES ORDINAR - PNLPresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca Partidul Conservator, daca este nemultumit de colaborarea cu PNL in cadrul Protocolului Aliantei de Centru Dreapta (ACD), poate sa plece, potrivit agentiei Agerpres. “Daca Partidul Conservator este nemultumit, poate sa plece. Constructia USL nu sta in Partidul Conservator, iar daca unii prin PC isi imagineaza ca cineva din PNL sau eu, ca presedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate in a spune clar lucrul acesta, se inseala amarnic”, a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, dupa Biroul Politic National al PNL.
Presedintele PNL a punctat ca USL “nu a fost construit pentru a se juca de-a mofturile cu conservatorii”.

“Daca dansii au luat hotararea de a denunta (protocolul-n.r.), dar as vrea sa o vad oficial, atunci drum bun, calea batuta, succes in viata. Noi am construit USL nu ca sa ne jucam de-a mofturile cu conservatorii sau cu oricine altcineva. USL este o constructie foarte serioasa in care doua partide mari PSD, PNL negociaza, se intorc, isi fac concesii unul altuia. Nimeni nu a castigat decat PC si nimeni nu e mai putin indreptatit decat PC sa transmita un soi de amenintari pe care nu le ia nimeni in serios”, a mai spus Antonescu.

Intrebat daca PC a comunicat PNL motivele de nemultumire, el a raspuns ca “nu a avut nicio alta comunicare”. “N-am nicio comunicare oficiala de la PC si chiar acest lucru in sine este inacceptabil”, a afirmat Crin Antonescu.

Presedintele PNL a explicat ca l-a constituirea USL, Partidului Conservator a obtinut “niste lucruri si toata lumea le-a respectat”.

“Noi, atunci cand am constituit USL si ACD, am garantat asociatilor conservatori niste lucruri, toata lumea – si noi si PSD – le-am respectat. Partidul Conservator a vrut grupuri parlamentare, PC are grupuri parlamentare, PC a vrut sa aiba reprezentare la nivelul administratiei publice locale, este reprezentat, are un presedinte de consiliu judetean, mai multi vicepresedinti, numerosi consilieri, foarte numerosi. PC a dorit sa fie parte la guvernare si are doua portofolii dintre care unul major”, a mai spus Antonescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.