Gigi Becali nu va beneficia de intreruperea pedepsei de 3 ani de puscarie

Gigi Becali nu va beneficia de intreruperea pedepsei de 3 ani de puscarie

by June 19, 2013 0 comments

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, miercuri, cererea de intrerupere a executarii pedepsei cu inchisoarea primita de George Becali in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu. La termenul de luni, Becali a declarat ca nu doreste ca familia sa sa figureze ca motiv de intrerupere a pedepsei, spunand ca nu doreste sa fie “ipocrit”, pentru ca aceasta are bani sa se intretina. Tot miercuri, Tribunalul Bucuresti ia in discutie si cererea de contopire a pedepselor primite de omul de afaceri George Becali in cele trei dosare in care a fost condamnat.

Omul de afaceri a anulat astfel argumentele avocatilor sai, care pregatisera mai multe documente referitoare la situatia familiala si a firmelor lui Becali. Acesta a mai spus judecatorilor ca doreste sa fie alaturi de fiica sa pe 7 iulie, cand isi va serba ziua de nastere.

Instanta urmeaza sa decida daca admite cererea de intrerupere a pedepsei primite de George Becali, insa hotararea nu va fi definitiva.

Aparatorii sai au formulat, pe 7 iunie, o cerere de intrerupere pentru trei luni a executarii pedepsei pe care Becali o efectueaza.

De asemenea, pe 7 iunie a fost depusa si o cerere de contopire a pedepselor primite in cele trei dosare in care a fost condamnat, urmand ca instanta sa dezbata solicitarea acestuia miercuri.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata in dosarul “Valiza”.

De asemenea, el a fost condamnat, pe 20 mai, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.

George Becali a mai primit, in februarie 2013, trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul privind sechestrarea de persoane, insa instanta suprema a anulat suspendarea, astfel incat condamnarea s-a transformat in trei ani de inchisoare cu executare.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<