Traian Basescu: Femeile sunt un castig in politica. A venit vremea pentru o femeie presedinte. O varianta este Elena Udrea

Traian Basescu: Femeile sunt un castig in politica. A venit vremea pentru o femeie presedinte. O varianta este Elena Udrea

by June 18, 2013 0 comments

traian-basescu-am-invatat-sa-nu-mai-cred-in-politicieni-94992[1]Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax. “Femeile sunt un castig in politica”, a spus Basescu, la o dezbatere despre rolul femeilor. Potrivit presedintelui, au atras mai mult presa femeile elegante, ingrijite, care arata bine si care au si pregatire.
“Cele care au avut o meserie, au avut o facultate facuta, au inteles lumea, viata, au reusit. Acum depinde fiecare unde fixeaza stacheta (…). In orice caz, eu cred ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei”, a declarat Basescu.

Potrivit acestuia, deja apar femei care au o oarecare vechime in politica si care sunt in primii 20 de oameni politici.

“Eu as fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie sau la functia de prim-ministru”, a mai spus presedintele.

Presedintele a apreciat ca Elena Udrea este “un pariu castigat”, el spunand totodata ca aceasta este “un politician la moda si serios”, in timp ce despre Sulfina Barbu si Anca Boagiu a spus ca sunt politicieni seriosi.

“Udrea sigur a fost un pariu castigat, pentru ca a fost si urmat pe urma de foarte multi politicieni si partide”, a spus Basescu.

El a dat exemplu de femei care au cariere in politica: “Sulfina Barbu, un politician serios, Anca Boagiu – un politician serios, Elena Udrea – un politician la moda si serios, toate avand perspectiva sa creasca”.

Traian Basescu a apreciat ca “femeile umanizeaza politica pe de o parte”, iar pe de alta parte “sunt mult mai cinstite si mai loiale decat barbatii in politica”.

Presedintele a facut aceste declaratii la o dezbatere cu femei de afaceri.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.