Mama fratilor Ioan si Victor Becali, gasita moarta in piscina

Mama fratilor Ioan si Victor Becali, gasita moarta in piscina

by July 11, 2013 1 comment

tamas_clanul_becali_INT1[1]Mama fraților Ioan şi Victor Becali, Everdichia, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită moartă, joi seară, în pisicina locuinței sale. Un echipaj SMURD a constatat decesul femeii după ce o persoană a realizat un apel la numărul de urgență 112. “În jurul orei 19:45, s-a sunat în dispeceratul serviciului de ambulanță, de la ambulanța Biomedica (unde are abonament familia Becali, n.red.), că au primit o solicitare că o femeie este înecată într-o piscină în Pipera. N-au avut resursă și au cerut sprijin la noi. Am trimis o ambulanță care a ajuns în 10 minute la locul incidentului. A fost găsită o persoană înecată în piscină, probabil de mai bine de o oră. Acolo se aflau deja un echipaj SMURD și un echipaj de poliție”, a declarat Alice Grasu, coordonator serviciul de ambulanță București. 

“Ioan, Victor și sora lor țineau foarte mult la mama lor, o îngrijeau ca pe o icoană, mai ales că tatăl lor nu mai este în viață de foarte multă vreme. E greu de spus acum care este motivul morții. Mi-au povestit că mama lor îi întreba mereu de dosarul în care au fost implicați. Uite că și piscinele pe care oamenii obișnuiți le invidiază pot produce astfel de nenorociri”, a spus la Realitatea TV jurnalistul Dorin Chioțea.

 

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Marian
    #1 Marian 12 July, 2013, 19:45

    Dorin Chiotea asta nu cred ca-i sanatos la cap ! Jurnalistu’ lu’ peste !!! Unde dracu a mai vazut el pe cineva care tinand la ceva ” ca la o icoana ” lasa acel ceva sa se balaceasca in piscina ? Cotoroanta aia care in viata ei abia avea apa sa-si spele jegul de pe ea { ca apa trebuia data oilor } ajunsese mai ceva decat MSR Elisabetha a II-a : nu putea daca nu facea baie in piscina proprie de pe proprietatea proprie !?! Bine ar fi fost daca in locul babei care oricum mai devreme sau mai tarziu tot s e ducea ” pe topogan”…sa fi fost Ioan si Victor Becali !!! Ar fi fost doi banditi mai putin pe pamantul romanesc !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.