Traian Basescu a semnat decretul de numire a Ramonei Manescu in calitate de ministru al Transpoturilor: Sper sa nu aveti aprecieri tip Antonescu fata de DNA

Traian Basescu a semnat decretul de numire a Ramonei Manescu in calitate de ministru al Transpoturilor: Sper sa nu aveti aprecieri tip Antonescu fata de DNA

by August 26, 2013 0 comments

TRAIAN BASESCU - PETROMPresedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba “aprecieri de tip Crin Antonescu” legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea.
Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a fost prezent la depunerea juramantului insa a paarsit sala inainte ca presedintele Basescu sa ia cuvantul.

“Va urez mult succces si imi exprim speranta ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”, i-a transmis presedintele Ramonei Manescu.

Seful statului a felicitat-o pe Ramona Manescu pentru numirea in functie de ministru si i-a spus ca, in opinia sa, in cadrul mandatului ar trebui sa se concentreze pe 4 chestiuni.

Cred ca ar trebui sa priviti la 4 lucruri, privatizarea CFR Marfa, absorbtia fondurilou europene, tronsonul Nadlac-Arad – pentru ca restul tronsoanelor de la Sibiu sunt in executie – si metroul bucurestean“, i-a transmis presedintele.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.