Catalin Predoiu: Declaratiile lui Victor Ponta privind Rosia Montana, iresponsabile

Catalin Predoiu: Declaratiile lui Victor Ponta privind Rosia Montana, iresponsabile

by September 9, 2013 0 comments

catalin-predoiu1[1]Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu considera ca premierul Victor Ponta a facut o declaratie “pur si simplu iresponsabila” atunci cand a afirmat ca “vom plati toti despagubirile” pentru anularea proiectului Rosia Montana. “Este o declaratie pur si simplu iresponsabila. V. Ponta nu intelege cum se desfasoara un proces in instanta. Daca cineva va da statul roman in judecata, atunci va putea folosi chiar declaratia lui V. Ponta impotriva statului roman. Daca vor fi responsabilitati pentru statul roman, acestea se vor datora incompetentei cu care au actionat V. Ponta si C. Antonescu, liderii USL”, a scris Catalin Predoiu, pe contul lui de Facebook.

Victor Ponta a spus, cand a afirmat ca proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana va fi respins de Parlament, ca actionarii companiei “cu siguranta vor cere despagubiri”.

“Probabil ca o sa platim toti si cred ca e corect sa spunem acest lucru. Banii publici sunt tot de la cetatenii acestei tari”, a sustinut primul ministru.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<