MRU: Guvernul Ponta da dovada de schizoidie. Este ca cazul ca primul-ministru sa fie barbat de stat

MRU: Guvernul Ponta da dovada de schizoidie. Este ca cazul ca primul-ministru sa fie barbat de stat

by September 19, 2013 0 comments

ungureanu-forta-civica-este-vehiculul-electoral-pentru-iccd[1]Guvernul Ponta dă dovadă de “schizoidie”. O spune fostul premier al României Mihai Răzvan Ungureanu. Invitat la Prime Time News, el a declarat că nici Victor Ponta şi nici miniştrii din cabinetul său nu au negociat termenii din contractul cu Roşia Montană Gold Corporation. În plus, Ungureanu îi cere actualului premier să îşi asume responsabilitatea pentru acest proiect.

“Poate o comisie să rezolve problema de schizoidie de care dă dovadă Guvernul care spune ‘Azi sunt prim ministru şi promovez un proiect către Parlament, dar, dacă mă întrebaţi cum sunt eu în calitate de deputat, spun nu’. Când am ajuns premier, am luat istoricul şi am observat care sunt ultimele lucruri negociate: s-a negociat participaţia statului la 24% la 25%, s-a negociat redevenţa de la 4% la 6%”, a spus Ungureanu.

În ceea ce priveşte afirmaţia premierului care declara că negocierea redevenţei la 6% este meritul său, Ungureanu a spus: “Din păcate, e minciună.”

“Este cazul ca un prim ministru care vrea să fie bărbat de stat, dar care nu reuseşte în momentul de faţă decât sa fie copil asistat de stat, să-şi asume această responsabilitate, este dramatic necesar!”, încheie Ungureanu.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.