Primaria Capitalei cheltuieste banii alocati cainilor vagabonzi pe salarii, masini si combustibil

Primaria Capitalei cheltuieste banii alocati cainilor vagabonzi pe salarii, masini si combustibil

by September 5, 2013 0 comments

SORIN OPRESCU - TRIBUNALUL BUCURESTIAutoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, are in anul 2013 un buget de 18,6 milioane de lei.  Pana in prezent s-au cheltuit din acesti bani 2, 8 milioane de lei, potrivit municipalitatii. Din acesti bani 630.000 lei s-au dus pe salarii, iar pentru sterilizari doar 170.000 lei. Potrivit informatiilor trimise de Primaria Capitalei, ASPA si-a cheltuit bugetul in primele 8 luni pentru oameni, nu pentru cainii bagabonzi.
Pe ce s-au cheltuit:

– 854.000 de RON pentru contravaloarea lucrarilor de construire  a adapostului de la Mihailesti.

– contravaloarea operatiilor pentru sterilizarea cainilor efectuate in cabinetele veterinare private pana la sfarsitul lunii august a fost de 170.000 de RON, iar pentru hrana animalelor aflate in adaposturile autoritatii, medicamente si alte materiale sanitare, institutia a achitat suma de 70.000 de RON.

– pentru salariile celor 47 de angajati ai autoritatii a fost platita in primele opt luni ale anului suma de 468.000 de RON, alti 160.000 de RON reprezentand taxele aferente acestor salarii.

– aloarea carburantilor pentru autoturismele institutiei a fost de 22.000 de RON, in timp ce reparatiile necesare functionarii acestora au costat 4.400  de RON.

– contravaloarea chiriei pentru sediul institutiei a fost de 20.000 de RON, iar, sumele platite pentru energia electrica, termica si apa pentru cele doua adaposturi sunt in valoare de 162.000 de RON.

– alte cheltuieli reprezentand servicii de curierat, telecomunicatii si internet s-au ridicat la aproximativ 40.000 de RON.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.