Daniel Chitoiu: PNL nu va ramane la guvernare daca va fi majorata cota unica

Daniel Chitoiu: PNL nu va ramane la guvernare daca va fi majorata cota unica

by October 30, 2013 0 comments

daniel-chitoiu-liviu-chirica[1]Vicepremierul Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, a declarat miercuri ca Partidul National Liberal nu va ramane la guvernare daca in 2014 s-ar decide majorarea cotei unice, relateaza Agerpres. Intrebat intr-o conferinta de presa, la Palatul Victoria, daca PNL va ramane la guvernare in cazul in care se va majora cota unica anul viitor, Chitoiu a raspuns: “Nu”. Chitoiu preciza, pe 24 octombrie, ca PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de majorare a cotei unice.

“La nivelul conducerii USL a avut loc o discutie informala, in perspectiva constructiei bugetului pe 2014, in ceea ce priveste cresterea veniturilor. Masurile invocate nu sunt cuprinse in prevederile programului de guvernare, iar PNL ramane consecvent angajamentelor facute prin acest document de baza al guvernului USL, aprobat de Parlamentul Romaniei. PNL nu sustine si nu va sustine orice masura de crestere a cotei unice de 16%”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL, semnat de vicepremierul Daniel Chitoiu.

PNL facea aceste precizari in contextul unor informatii aparute in presa conform carora cota unica ar urma sa fie majorata de la 16% la 22%, iar TVA ar fi redusa de la 24% la 22%.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.