PNL: Monica Macovei este fantoma lui Traian Basescu la Bruxelles

PNL: Monica Macovei este fantoma lui Traian Basescu la Bruxelles

by October 9, 2013 0 comments

Crin-Antonescu[1]Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susţine că eurodeputatul Monica Macovei este “fantoma lui Traian Băsescu la Bruxelles” care şi-ar fi folosit poziţia pentru a submina interesele naţionale în UE, dar şi cea în ministeriatul căreia a fost instituit “trocul politic” pentru procurorii şefi.”Monica Macovei, fantoma lui Traian Băsescu la Bruxelles, continuă să se opună oricărei reformări a sistemului judiciar din România, tocmai pentru că nu vrea să piardă pârghiile de influenţă pe care le deţine. PNL a sprijinit singurul ministru care a încercat să impună o procedură transparentă pentru numirea şefilor de parchete, cu respectarea normelor europene. S-a dorit astfel eliminarea trocurilor politice cu Traian Băsescu, instituite chiar în vremea ministeriatului Monicăi Macovei”, susţine Pocora într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Ea precizează că PNL a susţinut pentru portofoliul Justiţiei “o persoană neînregimentată politic şi cu bună reputație profesională”.

“Nu putem să ne aşteptăm la mai multe de la eurodeputatul PDL, în condiţiile în care este persoana care a denigrat România în Europa şi care a înţeles mandatul de la Parlamentul European ca pe o tribună pentru subminarea intereselor ţării şi ale românilor în fața instituțiilor UE. Monica Macovei s-a făcut remarcată printr-un atac fără precedent la adresa României în vara anului trecut, când a recurs la un întreg arsenal propagandistic şi instituţional, prin minciuni spuse în afara granițelor, declaraţii care au adus grave deservicii statului român”, mai susţine Pocora.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<