Un consilier al lui Victor Ponta: Crin Antonescu lasa impresia ca este opozitia din interior a premierului

Un consilier al lui Victor Ponta: Crin Antonescu lasa impresia ca este opozitia din interior a premierului

by October 25, 2013 0 comments

usl-va-initia-motiune-de-cenzura-daca-se-asuma-raspunderea-pe-comasare-si-numar-de-parlamentari-116043[1]Consilierul lui Victor Ponta, Dan Sultanescu scrie intr-un editorial pe site-ul Obiectiv.info ca liberalii au boicotat timp de doua zile mediatizarea vizitei in SUA a premierului. Sultanescu avertizeaza ca daca iesirile liberalilor au avut ca scop boicotarea USL,  “atunci trebuie sa ne asteptam la un final de an incins”. “Crin Antonescu da, insa, si el impresia ca preia rolul de opozant intern al premierului. Intentionat sau nu, liberalii au boicotat in doua zile mediatizarea vizitei in SUA. Mai intai, luni, cand presedintele liberal a dat impresia ca va crea o noua criza in USL pe tema Rosia Montana. Apoi, aseara, cand colegii lui Crin Antonescu au creat din nimic o tema care nu se sustine: temerea de schimbarea cotei unice. Nimeni n-a zis niciodata nimic despre asta, public. Mai mult, premierul a reafirmat in discursul sau economic de luni ca se pastreaza cota unica. Asa cum a spus in Germania, China si peste tot”, scrie Sultanescu in editorial. 

Consilierul lui Ponta ii suspecteaza pe liberali ca au lansat “preventiv” subiectul cotei unice pentru a acoperi eventule discutii despre performanta acestora.

“Insa, mai multi liberali s-au trezit sa apere cota unica, in contextul in care nimeni nu o atacase. De ce? Greu de spus… Poate au facut-o preventiv, pentru ca lumea sa nu discute despre performana liberalilor la guvernare, responsabili de incasari bugetare (in scadere)? Daca nu este asa, iar iesirile liberale au fost doar niste “accidente”, nu vor fi probleme. Daca, insa, iesirile fac parte dintr-un plan de boicotare a USL, atunci trebuie sa ne asteptam la un final de an incins. Iar liberalii vor trebui sa isi asume costul ruperii unui USL care functioneaza“, scrie Sultanescu.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.