Ioana Basescu a cumparat 300 de ha teren agricol in judetul Calarasi

Ioana Basescu a cumparat 300 de ha teren agricol in judetul Calarasi

by November 7, 2013 0 comments

NUNTA - LUCIAN MITREA - ANDREEA BANICAIoana Basescu, fiica presedintelui, a cumparat un teren agricol de 350 de hectare in judetul Calarasi, in zona localitatii Nana, anunta Antena 3, care precizeaza ca “operatiunea de vanzare-cumparare a fost trecuta in Registrul Agricol in data de 19 septembrie 2013”. Secretara primariei din Nana a precizat pentru HotNews.ro ca este vorba de un teren agricol de 300 de hectare.

Contactat telefonic de Antena 3, consilierul prezidential Adrian Radulescu a precizat ca a consiliat-o pe fiica presedintelui, deplasandu-se la teren, dar nu “in timpul programului”.

“In timpul liber am fost. Ioana a vrut sa cumpere un teren si i-am spus e foarte bun. Este unul din cele mai bune sisteme de a investi in acest moment”, a afirmat Adrian Radulescu, care a precizat ca terenul a fost cumparat prin credit bancar de la o societate comerciala cu actionari italieni.

“Eu am vazut terenul, i-am spus ca face o afacere foarte buna”, a precizat acesta, adaugand ca este vorba de una dintre cele mai bune zone pentru agricultura din tara, alaturi de Timisoara-Banat si “zona Prutului”.

Pe acest teren se poate cultiva “orice cultura agricola”, “prin excelenta cereale” si poti “obtine usor intre 6 si 9 tone pe an, indiferent de vreme”.

“Va garantez ca va si castiga” bani din aceasta investitie, a mai spus consilierul prezidential.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.