Comisia parlamentara de anchetare a activitatii CEC isi incepe luni activitatea

Comisia parlamentara de anchetare a activitatii CEC isi incepe luni activitatea

by December 9, 2013 0 comments

NUNTA - LUCIAN MITREA - ANDREEA BANICAComisia de buget-finante din Senat, care ancheteaza activitatea CEC Bank, incepe luni audierile. De la ora 11.00 vor fi audiati in comisie presedintele CEC, Radu Ghetea, pe directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, si pe vicepremierul Daniel Chitoiu. Senatorii vor sa afle daca conducerea bancii a respectat procedurile de acodare a creditului Ioanei Basescu.

“Vom incepe audierile luni dimineata, la ora 11,00, cu Ghetea, continuam cu Cinteza si terminam cu Chitoiu”, a declarat vineri pentru Agerpres presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Cosmin Nicula.

El a adaugat ca si in zilele urmatoare vor avea loc audieri, membrii Consiliului de Administratie al CEC fiind asteptati la Comisia de buget-finante a Senatului in data de 10 decembrie.

“Calendarul ulterior, in functie de ce vom analiza in cursul zilei de luni, va fi urmatorul: Radu Ghetea – ori de cate ori va fi nevoie pentru comisie, Daniel Chitoiu – ori de cate ori va fi solicitat de catre comisie, membrii Consiliului de Administratie si de acordare a creditelor de la CEC, in zilele de marti si miercuri”, a precizat Nicula.

Concluziile Comisiei vor fi cuprinse intr-un raport care va fi prezentat pana cel tarziu in data de 18 decembrie Biroului Permanent al Senatului.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<