Primarul Sorin Oprescu va continua sa se cazeze pe milioane de euro la Turnul de pe Splaiul Independentei

Primarul Sorin Oprescu va continua sa se cazeze pe milioane de euro la Turnul de pe Splaiul Independentei

by December 9, 2013 0 comments

SORIN OPRESCU - TRIBUNALUL BUCURESTIPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat, luni, sedinta de Consiliu General, alesii locali urmand sa se pronunte daca vor prelungi sau nu contractul de inchiriere pentru turnul de birouri de pe Splaiul Independentei unde isi desfasoara activitatea Primaria Capitalei. Mai exact, Oprescu vrea ca acest contract sa fie prelungit cu inca un an, deoarece lucrarile de consolidare la vechiul sediu al primariei langa Cismigiu inca nu sunt gata, iar chiria urmeaza sa fie negociata chiar de primarul general, potrivit proiectului de hotarare afisat pe site-ul municipalitatii. In anii trecuti, cuantumul chiriei era aprobat de consilierii generali.

 Consilierii PDL au anuntat ca vor protesta in fata Primariei Capitalei fata de intentia primarului general, Sorin Oprescu, de a prelungi contractul de inchiriere pentru sediul municipalitatii. Protestul va incepe la ora 12.00.

“Protestam fata de cheltuirea nejustificata a zeci de milioane de euro pe nimic. Suntem in aceeasi situatie ca la inceput. Sediul vechi al Primariei nu este gata, nu s-au terminat lucrarile de consolidare. Domnul Oprescu refuzat sa ne spuna cati bani s-au platit pana acum pentru consolidarea sediului. Cu sediul nou a primit mandat de la CGMB  sa faca leasing imobiliar, el nu a respectat acest lucru. Cele 12 milioane de euro care s-au platit, au fost platite pe chirie nu pe leasing imobiliar, ca imobilul  acesta sa devina proprietatea Primariei”, a declarat Silviu Vaduva, consilier PDL.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<