Daniel Constantin(PC): Ruperea USL este doar o formalitate. Crin Antonescu are o agenda ascunsa

Daniel Constantin(PC): Ruperea USL este doar o formalitate. Crin Antonescu are o agenda ascunsa

by February 24, 2014 0 comments

daniel-constantin-alianta-dintre-psd-pnl-si-pc-singura-optiune-la-momentul-actual-86818[1]Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda “ascunsa” sau “mai veche” a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie, transmite Mediafax. Intrebat, la sosirea la sediul PSD, daca a ramas o chestiune de anunt ruperea USL, Constantin a raspuns: “Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta”.

“Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta”, a adaugat Constantin.

Intrebat daca e doar o formalitate ruperea USL, liderul PC a spus: “Asa cum am vazut ieri, in toate interventiile domnului Antonescu, se pare ca e vorba doar de o formalitate. Exista se pare o agenda ascunsa a domnului Antonescu sau o agenda mai veche”.

El a criticat faptul ca pana la momentul acesta nu exista un program de candidat al lui Antonescu si a spus ca decizia este exclusiv la liderul PNL.

“Am vazut o resemnare ieri, ceea ce inseamna ca (liberalii – n.r.) au luat deja acesta decizie”, a spus Constantin.

El a spus ca a vorbit cu Antonescu saptamana trecuta, inaintea sedintei de Guvern.

“A fost foarte scurta discutia. Domnul Antonescu nu a fost deloc flexibil la niciun fel de propunere pe care noi am incercat sa o avansam”, a spus Constantin.

El a spus ca PC nu a revendicat niciodata presedintia Senatului, chiar daca e o functie ce revenea conservatorilor.

Intrebat daca PC va revendida aceasta functie in eventualitatea in care se va rupe USL, Constantin a raspuns: “Noi nu vom revendica aceasta functie”.

Constantin a facut aceste declaratii inainte de a participa, in calitate de invitat, la sedinta BPN al PSD.

“Am fost invitat la BPN al PSD, e prima invitatie”, a spus Constantin.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca isi doreste ca marti seara “colegii liberali” sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<