Emil Boc, intrebat daca va intra in PMP: Aveti rabdare/Elena Udrea: Boc stie in ce echipa vrea sa joace

Emil Boc, intrebat daca va intra in PMP: Aveti rabdare/Elena Udrea: Boc stie in ce echipa vrea sa joace

by February 9, 2014 0 comments

PSD-PC - PDL - NEGOCIERIEmil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat, la iesirea de la cina pe care a avut-o cu Traian Basescu, precum si cu lideri locali ai PDL, dar si ai Partidului Miscarea Populara, ca “s-a facut doar putina politica” la masa si ca s-a discutat, in principal, despre experienta pe care fostii ministri democrat-liberali au avut-o la guvernare, transmite Agerpres.Intrebat daca se va inscrie in PMP, Emil Boc a raspuns: “Aveti rabdare”.

“Ce pot sa discute doi oameni care au fost parteneri in cele mai grele momente ale crizei economice de dupa 1928-33? Probleme care tin de criza prin care am trecut si de faptul ca partenerii raman parteneri si prieteni indiferent de vremuri. E foarte bine, pentru ca am fost membri in acelasi guvern, nu in alt guvern, care a trecut Romania prin cea mai grava criza economica. Putina politica s-a facut. Ca pana la urma sa stiti ca adversarul nostru nu e inauntru, e acolo, dincolo, in USL”, a declarat Emil Boc.

Emil Boc a participat sambata seara l ao intalnire la Cluj cu presedintele Traian Basescu, precum si cu fostii colegi de guvern Elena Udrea, Daniel Funeriu si Theodor Baconshi, care acum sunt membri PMP. La intalnire au participat si lideri locali ai PDL Cluj, dar si ai PMP. Acestia din urma au participat in cursul zilei de sambata la lansarea filialelor din Turda si Campia Turzii a PMP.

  • Udrea: Boc stie ce vrea sa faca si in ce parteneriat, in ce echipa vrea sa joace

Deputatul Elena Udrea a declarat sambata seara, raspunzand la o intrebare a jurnalistilor despre o eventuala a aderare la PMP a lui Emil Boc ca acesta “stie ce vrea sa faca si in ce parteneriat, in ce echipa vrea sa joace”.

Udrea a fost intrebata la sosirea la hotel de jurnalisti despre o eventuala plecare a primarul Clujului din PDL si aderare la PMP. “Nu trebuie sa-l convinga nimeni”, a adaugat ea.

Fostul vicepresedinte al PDL, actualmente membru in PMP, a mai spus ca se intalneste cu presedintele la hotelul respectiv. “Nu cred ca se va discuta ceva”, a precizat Udrea.

Traian Basescu se afla la hotel Opera Plazza, la o intalnire cu liderul partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, si cu trei fosti ministri democrat-liberali – Elena Udrea, Daniel Funeriu si Teodor Baconschi. La intalnire mai sunt prezenti, Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, Rares Rusu, consilier judetean, primarul din Turda, Tudor Stefanie, primarul din Huedin, Mircea Morosan, fostul prefect, Florin Stamatian, si edilul Clujului, Emil Boc.

Presedintele Basescu este asteptat, duminica, la o dezbatere publica pe care PMP o va organiza la Cluj-Napoca si la care va participa si primarul Emil Boc.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.