Luare de ostatici intr-o scoala din Moscova. Un politist si un profesor au fost impuscati

Luare de ostatici intr-o scoala din Moscova. Un politist si un profesor au fost impuscati

by February 3, 2014 0 comments

imagesCA7EZQG1Update: Elevul care a impuscat si ucis doua persoane – un politist si un profesor – in atacul armat de luni de la liceul sau din Moscova a fost “neutralizat”, iar toti elevii luati ostatici au fost eliberati, a precizat un purtator de cuvant al ministerului de interne rus, potrivit AFP. O luare de ostatici este în desfăşurare într-o şcoală din Moscova. Atacatorul este înarmat cu o puşcă şi ar fi ucis cel puţin un poliţist, potrivit themoscownews.com. Un bărbat din Moscova a împuşcat un poliţist si un profesor  şi a intrat într-o şcoală din Otradnoe, în nord-estul capitalei Rusiei, unde a luat ostatici mai mulţi elevi. Potrivit unor informaţii, atacatorul ar fi tatăl unuia dintre elevi. Elicopterele forţelor speciale au aterizat deja lângă şcoală, acolo unde ar fi ajuns mai multe ambulanţe.

Bărbatul ar fi luat ostatici peste 20 de adolescenţi în vârstă de 15 ani, care se aflau la ora de biologie. În şcoală nu sunt numai elevi de liceu, ci şi copii mai mici.

Toţi ceilalţi elevi şi profesorii au fost evacuaţi din şcoală. Până în prezent, bărbatul nu a făcut nicio revendicare.

Conexiunea prin telefon cu şcoala s-a pierdut, iar părinţii şocaţi s-au adunat în faţa clădirii, afirmă postul de televiziune Lifenews TV.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.