Cezar Preda: Pozitiile PMP sunt absolut ipocrite, false si perfide

Cezar Preda: Pozitiile PMP sunt absolut ipocrite, false si perfide

by March 28, 2014 0 comments

VASILE BLAGA - CONFERINTA - BUZAUDeputatul Cezar Preda a lansat, vineri, un atac dur la adresa Partidului Mişcarea Populară, care ar “canibaliza” zilnic PDL, el numindu-i pe cei din PMP “mincinoşi ordinari, ipocriţi şi perfizi”, care vor “să pună mâna” pe PDL. Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PMP atacă zilnic PDL şi, deşi clamează unificarea dreptei, urmăreşte doar “să pună mâna” pe Partidul Democrat Liberal.

Fără a preciza cine are un astfel de “deziderat”, Preda a dat de înţeles că este vorba despre Elena Udrea si Traian Basescu.

“Se clamează foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste poziţii ipocrite, false, perfide, că se doreşte unificarea dreptei şi că PDL ar face volte. Mincinoşi ordinari. Aş aduce aminte opiniei publice că n-am auzit ca această dreapta fărâmiţată sa fie unită şi singurul în afară să fie PDL. Unificarea dreptei este o marotă de care se folosesc politicienii perfizi şi ipocriţi şi care manipulează ordinar opinia publică. Eu cred că nu poţi să fii atât de nesimţit încât să furi butelia din casa omului şi să-l cerţi apoi că nu face mâncare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai înalţi sau mai blonzi, mai cu păr sau fără, au pofte să pună mâna pe partid. Nu o să pună mâna nimeni pe partid, pentru că a rezistat multor lupte politice”, a afirmat Cezar Preda.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.