Premierul Ponta catre ministrul Banicioiu: Faceti ce zice popa nu ce face popa”

Premierul Ponta catre ministrul Banicioiu: Faceti ce zice popa nu ce face popa”

by March 26, 2014 0 comments

victor-ponta-afp[1]Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiusa sa faca “ce zice popa nu ce face popa” si sa pregateasca lista medicamentelor compensate. Seful Executivului l-a criticat pe predecesorul lui Banicioiu, Eugen Nicolaescu (PNL), care “de un an de zile ne-a tot zis ca face lista medicamentelor compensate si a plecat din functie si tot nu ne-a lasat nicio lista”. Ponta i-a mai solicitat sefuluid e la Sanatate sa faca lista pentru bolnavi si nu pentru firmele farmaceutice.

“Dl ministru Baniciou, sa faceti ce zice popa nu ce face popa, in cazul de fata predecesorul dumneavoastra in guvern, care de un an de zile ne-a tot zis ca face lista medicamentelor compensate si a plecat din functie si tot nu ne-a lasat nicio lista”, i-a spus premierul Victor Ponta ministrului Sanatatii in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri.

“Va rog sa o faceti cat mai repede, sa aveti grija sa fie pentru bolnavi, nu pentru firmele de medicamente, si sa aveti grija ca atunci cand o faceti sa incercati sa sprijiti cat mai mult pe cei care au nevoie. Firmele de medicamente sunt in regula, sunt firme importante, le sprijinim, dar lista de medicamente o facem pentru bolnavi si nu pentru firme. Nu cred ca e foarte usor, ca o facea dl Nicolaescu intr-un an si ceva de mandat.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.