Razboiul fustelor din jurul lui Traian Basescu. Elena Udrea: Multe dintre problemele din politica mi le-au creat femeile

Razboiul fustelor din jurul lui Traian Basescu. Elena Udrea: Multe dintre problemele din politica mi le-au creat femeile

by March 27, 2014 0 comments

elena_udrea[1]Elena Udrea a comentat pe contul personal de Facebook un articol de-al lui Ion Cristoiu, intitulat “bătălia fustelor din jurul Masculului Traian Băsescu”. Ion Cristoiu a explicat pe blogul sau personal  faptul de ce Dan Tăpălagă a acuzat-o pe Elena Udrea că ar fi acționară la publicația Evenimentul Zilei din cauză că are sentimente de antipatie față de ea. 

“Răbufnirea lui Dan Tapalagă îşi are izvorul în antipatia faţă de Elena Udrea. Nu e singurul jurnalist din rîndurile celor acuzaţi de gaşca lui Dan Voiculescu de-a fi băsişti. Numărînd şi cîteva femei urîte, întruchipări ale urîţeniei cu plete, Gruparea anti-Elena Udrea e în acelaşi timp şi Gruparea Pro-Monica Macovei. De ce e acuzată Elena Udrea? De a fi geniul rău al lui Traian Băsescu, Diavoliţa care l-a despărţit pe Traian Băsescu de Monica Macovei, dar şi de alte personalităţi precum Alina Mungiu. În realitate, războiul grupării pro-Macovei trădează o afacere strict omenească. Masculul Traian Băsescu e disputat de mai multe fuste”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Elena Udrea a distribuit ulterior articolul lui Ion Cristoiu pe contul său de Facebook, făcând și o completare: “În toată cariera mea am încercat să susţin femeile şi să le promovez. Am evitat să mă cert ori să intru în polemici chiar şi când era vorba de adversare politice. Cred că suntem prea puţine cele care reuşim în politică pentru a ne sabota reciproc. Tocmai de aceea un lucru pot spune cu toată responsabilitatea. Multe din problemele pe care le-am înfruntat în politică mi le-au creat femeile. În special două. Mi-este jenă de această situaţie, cu atât mai mult cu cât eu încerc să încurajez femeile să vină spre politică, mai ales pe cele tinere şi moderne. Şi în plus, eu am fost o norocoasă. Nu am fost niciodată invidioasă şi nici frustrată.”

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.