Victor Ponta a refuzat sa participe la aniversarea NATO. “Traian Basescu nu are niciun merit. El e cu petrecerile de dupa”

Victor Ponta a refuzat sa participe la aniversarea NATO. “Traian Basescu nu are niciun merit. El e cu petrecerile de dupa”

by March 31, 2014 0 comments

victor-ponta-afp[1]Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit – fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. El a declarat ca Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu aderarea Romaniei la NATO si ca trebuie sa ne amintim de cei care au realizat acest lucru, precum fostul presedinte Ion Iliescu.

“Toata lumea aniverseaza zece ani de la intrarea in NATO. Eu cred ca ar trebui sa aniverseze cei care au un merit in intrarea noastra in NATO – presedintele Constantinescu, presedintele Iliescu, primul-ministru Adrian Nastase. Ei sunt cei care ne-au adus in NATO ca sa traga o petrecere astazi presedintele Basescu, care nu a avut nicio legatura cu NATO. El e cu petrecerile de dupa. Slava Domnului ca cei care au condus Romania dupa ’97-’98 pana in 2003 au reusit sa ia aceasta decizie fundamentala pentru Romania! Acum, cand sarbatorim zece ani de NATO, sa nu uitam totusi cine ne-a adus in NATO, ca s-ar putea sa credem ca cei care dau astazi cu sampania sunt cei care ne-au adus. Nu putem decat sa le multumim celor care au avut atunci aceasta viziune corecta”, a afirmat Ponta in sedinta Biroului Permanent al PSD.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.