Moscova acuza declaratiile antirusesti ale presedintelui Traian Basescu

Moscova acuza declaratiile antirusesti ale presedintelui Traian Basescu

by April 4, 2014 0 comments

imagesCAHX08GXRusia a lansat vineri un atac la adresa presedintelui Traian Basescu. Intr-un comunicat oficial al Ministerului rus de Externe (lb. rusa) se arata ca “Rusia a remarcat o noua serie de declaratii antirusesti ale presedintelui Traian Basescu”. “O noua intensificare a retoricii anti-Rusesti la Bucuresti, in momentul in care dialogul intre Moscova si Bucuresti abia incepuse sa aiba o dinamica pozitiva, nu este in interesul nimanui”, se mai arata in comunicatul MAE rus, citat de AFP.

“Presedintele roman a acuzat Rusia, cu ocazia celebrarii a 10 ani de la intrarea Romaniei in NATO, ca ar fi comis o agresiune contra Ucrainei”, precizeaza ministerul rus de Externe, citat de AFP.

“Ghicim in spatele acestor atacuri intentia clara a Bucurestiului de a ignora cauzele primare ale crizei ucrainene”, se mai arata in declaratia diplomatului rus Alexandr Lukashevici, citat in comunicatul MAE rus.

“O noua intensificare a retoricii anti-Rusesti la Bucuresti, in momentul in care dialogul intre Moscova si Bucuresti abia incepuse sa aiba o dinamica pozitiva, nu este in interesul nimanui”, se mai arata in comunicatul MAE rus.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<