Victor Ponta: Un tată care îşi bagă în faţă copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat. Eu nu mi-aş pune copiii să gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu

Victor Ponta: Un tată care îşi bagă în faţă copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat. Eu nu mi-aş pune copiii să gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu

by April 15, 2014 0 comments

cabinetul-ponta-s-a-pus-pe-treaba-astazi-noii-ministri-pun-la-punct-o-noua-scrisoare-de-intentie-catre-fmi-144470[1]Un tată care îşi bagă în faţă copiii pentru a-şi ascunde propriile fapte murdare este un tată degenerat, afirmă premierul Victor Ponta, care adaugă că “eu nu mi-aş pune niciodată copiii să gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu”.

“Uneori, Băsescu se mai victimizează, că nu ştiu ce spunem despre familie. Eu, de exemplu – căutaţi, vă rog, pe Google – nu am dat în viaţa mea vreo declaraţie despre Ioana Băsescu. Cred că un tată care îşi bagă în faţă copiii pentru a-şi ascunde propriile fapte murdare este un tată degenerat. Eu nu mi-aş pune niciodată copiii să gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu”, a spus Ponta la România TV, citat de Romania TV.

El a adăugat că bătălia politică şi juridică este cu persoana Traian Basescu.

Preşedintele Traian Băsescu “s-a pierdut cu firea” în cazul senatoarei Gabriela Firea, deoarece ştie că în cazul terenurilor din Nana sunt multe lucruri de încălcare a legii, afirmă premierul Victor Ponta.

El a arătat, la România TV, că Parchetul va cerceta situaţia şi că, probabil după luna decembie, îl va audia pe Băsescu, până atunci neputând fi posibilă o astfel de audiere a preşedintelui.

Premierul a declarat, luni, la Parlament, că, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusă, marţi, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Basescu pe care o doreşte semnată de cât mai mulţi parlamentari, inclusiv din opoziţie.

El a spus că este vorba despre “un atac mafiot” al lui Traian Băsescu la adresa unui senator. “Am discutat cu toţii din punct de vedere politic şi legal consecinţele atacului pe care nu mă feresc să-l numesc un atac mafiot efectuat aseară de către Traian Băsescu împotriva colegei noastre, domna senator Firea. Am decis ca toţi parlamentarii, nu doar din coaliţia de guvernare, dar dacă sunt şi liberali, de la PPDD, sau de la PDL, care vor dori, până mâine (marţi – n.r.) avem o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu petru două infracţiuni: infracţiunea de ameninţare şi infracţiunea de şantaj”, a declarat premierul Victor Ponta după şedinţa liderilor coaliţiei guvernamentale.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.