Antonescu: Ponta e mai periculos decat Basescu. Voi face totul sa nu ajunga la Cotroceni

Antonescu: Ponta e mai periculos decat Basescu. Voi face totul sa nu ajunga la Cotroceni

Antonescu: Ponta e mai periculos decat Basescu. Voi face totul sa nu ajunga la Cotroceni

by May 28, 2014 0 comments

Președintele-demisionar al PNL a anunțat că este dispus să facă orice pentru ca actualul premier, Victor Ponta, să nu ajungă președintele României. “Nu e vorba despre care e mai greu frecventabil (Traian Băsescu sau Victor Ponta, n.red.).

Problema care e mai periculos pentru România, chit că o să urle Antena 3, Victor Ponta e mai periculos pentru România decât Traian Băsescu, pentru că e premier și are șansa de a prelua președinția României, pe când Traian Băsescu pleacă. Domnul Băsescu cum s-a văzut și din aceste alegeri nu mai are o marjă de influență politică puternică, nu are nicio șansă să devină premier, e un om care mai are câteva luni de mandat. În acest moment, marele pericol pentru România este pericolul roșu.

Cu Vasile Blaga am vorbit chiar azi, este reprezentantul unui partid din PPE, vom fi colegi, avem ce discuta. MRU m-a vizitat la sediul din Kiseleff, cu Traian Băsescu în acest subiect nu avem ce discuta, mai are câteva luni de mandat de președinte al României, face parte din trecutul politic al României.

Doamna Udrea e un personaj în vogă, bine mediatizat, nu am de să anvizajez cu o discuție cu doamna Udrea. Îmi pare rău că PNȚCD a încăput pe mâna unor șarlatani politici, a unor escroci, mă refer la domnul Moisescu. Voi face tot ceea ce trebuie făcut fie și pentru a mă implica, fie prin a mă retrage pentru ca prostul gust reprezentat de Victor Ponta să nu triumfe”, a declarat CRIN ANTONESCU, la Jocuri de Putere.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.