Deputatii au votat impotriva arestarii preventive a baronului gainar

Deputatii au votat impotriva arestarii preventive a baronului gainar

Deputatii au votat impotriva arestarii preventive a baronului gainar

by May 27, 2014 0 comments

Camera Deputatilor a votat marti impotriva arestarii preventive a deputatului PMP de Dambovita Florin Popescu, transmite B1 TV. Directia Nationala Anticoruptie a cerut Parlamentului sa aprobe arestarea preventiva a deputatului PMP Florin Popescu, acuzat ca si-a folosit influenta si autoritatea decurgand din functia de presedinte al organizatiei judetene Dambovita a PDL, si i-a cerut administratorului unor societati comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui in scop electoral cetatenilor din judetul Dambovita, in cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2012.

“Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru ca au avut incredere in mine ca nu reprezint un pericol public si totodata sa reafirm ceea ce spun de o luna de zile, ca sunt la dispozitia justitiei. Oricand voi fi solicitat pentru o declaratie, nu ma voi sustrage”, a declarat deputatul Florin Popescu dupa votul din Camera Deputatilor.

Deputatul  adaugat ca “Parlamentul a tinut cont probabil si de hotatarea comisiei juridice unde a fost acelasi raspuns”.

Inaintea votului, Popescu, fost sef al Consiliului Judetean Dambovita, le-a cerut colegilor sai sa nu il considere un pericol public, adaugand ca nu s-a opus niciun moment bunului mers al Justitiei, transmite Agerpres.

“Vin astazi in fata dumneavoastra incercand sa va conving ca nu sunt un pericol public. Este vorba despre o chestiune care s-a intamplat acum doi ani, in perioada Sarbatorilor Pascale, nicidecum in campanie electorala si nu m-am opus niciun moment bunului mers al Justitiei. De altfel, in perioada de o luna de cand s-a declansat aceasta operatiune am fost saptamanal la Parchet pentru clarificari si nu am de gand sa fug din fata Justitiei. Multumesc Comisiei juridice care a dat raport negativ cererii de arestare si va solicit si dumneavoastra sa nu ma considerati un pericol public. Nu facem astazi un act de justitie, ci pur si simplu, avand in vedere ca de un an si jumatate suntem colegi, cred ca nu e nimeni de aici prezent care poate spune ca as fi un pericol public. Pe unii va cunosc de mai multa vreme si cred ca v-am convins de asta”, a spus Popescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<