DNA face perchezitii la Primăria Capitalei

DNA face perchezitii la Primăria Capitalei

DNA face perchezitii la Primăria Capitalei

by May 28, 2014 0 comments

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții, miercuri, la Primăria Capitalei, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Sunt 24 de perchezitii in desfasurare, procurorii ridicand documente care au legatura cu directorul, Dumitru Mădălin Ionică, șeful Direcției Generale de Infrastructură si Servicii, si o societate comerciala pe care acesta o detine. De asemenea, perchezitiile au fost efectuate si la domiciliul acestuia, conform ziare.com

DNA il suspecteaza pe Madalin Dumitru ca ar fi oferit contracte de infrastructura unor societati pe care le detine. In ancheta este vizata și soția acestuia.

Silviu Vaduva, consilier in cadrul Consiliului General al Primariei Capitalei, a declarat ca Madalin Dumitru a fost adus in aceasta functie de primarul general Sorin Oprescu, si si-a inceput activitatea odata cu inceperea mandatului lui Sorin Oprescu.

Consilierul a sustinut ca Sorin Oprescu este responsabil si pentru actiunile lui Madalin Dumitru. “Are intreaga responsabilitate fata de aceasta numire”, a spus Vaduva, adaugand ca sunt multe alte contracte realizate de Primaria Bucurestiului care pot fi suspectate de nereguli. “De cand a venit domnul Oprescu, toate contractele si-au dublat valoarea. Au fost plati nepotrivite fata de Nelu Iordache si firma lui, plati care nu au avut o acoperire in lucrarile realizate”, a spus Vaduva.

Potrivit acestuia, in ultima sedinta a Consiliului General, directorul Madalin Dumitru ar fi incercat sa promoveze proiecte de expropiere de terenuri din Bucuresti care “i-au speriat si pe consilierii PSD”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<