Mircea Diaconu: Nu candidez la prezidentiale. Eu imi vad lungul nasului

Mircea Diaconu: Nu candidez la prezidentiale. Eu imi vad lungul nasului

Mircea Diaconu: Nu candidez la prezidentiale. Eu imi vad lungul nasului

by May 30, 2014 0 comments

Mircea Diaconu si-a ridicat de la BEC, vineri dimineata, mandatul de europarlamentar si a declarat presei, la final, ca nu candideaza la Presedintie pentru ca isi vede “lungul nasului”, relateaza Mediafax. El a fost aclamat apoi de un grup de simpatizanti care il indemnau sa candideze, carora le-a spus: “Hai ma, terminati!”

Diaconu a venit la BEC la ora 10.00 si si-a ridicat rapid mandatul, dupa care a iesit din sediul BEC.

Intrebat de jurnalisti daca va candida la Presedintie, el a raspuns negativ, precizand ca acesta este un lucru serios, care ar trebui tratat ca atare si de partide. El a spus ca, “miraculos aproape”, a fost votat cu aproape 7% pentru a deveni europarlamentar. “N-am castigat decat povara si responsabilitate”, a spus Diaconu.

Legat de candidatura la Presedintie, Diaconu a mai spus: “Fiecare ar trebui sa-si vada lungul nasului, eu mi-l vad”.

El a mentionat ca are, ca parlamentar, parghii limitate pentru a raspunde increderii acordate de cei care l-au votat.

Diaconu a spus ca va lansa, la ora 18.30, o carte la Bookfest, de care este foarte mandru si pe care o considera, spre deosebire de dobandirea mandatului de europarlamentar, una dintre adevaratele sale realizari. Actorul a plecat apoi de la sediul BEC.

Noii europarlamentari au primit, joi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul BEC, certificatele prin care se constata alegerea lor ca membri ai PE, patru dintre cei declarati alesi – Ecaterina Andronescu, Mircea Diaconu, Ramona Manescu si Ionel Sorin Moisa – absentand de la eveniment.

Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut, in urma alegerilor de duminica, 16 mandate in PE, PNL – 6 mandate, PDL – 5 mandate, UDMR – 2 mandate, PMP – 2 mandate, iar Mircea Diaconu un mandat, potrivit rezultatelor finale, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<