MM Stoica, disperat: Familia mea traieste acum doar din pensia parintilor mei

MM Stoica, disperat: Familia mea traieste acum doar din pensia parintilor mei

MM Stoica, disperat: Familia mea traieste acum doar din pensia parintilor mei

by May 23, 2014 0 comments

Fostul manager al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Mihai Stoica, a spus, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti, că ajuns să fie “disperat” ca urmare a condamnării din dosarul transferurilor de jucători, precizând că familia sa, respectiv soţia şi fiica, se întreţine din pensiile părinţilor săi.

“Ştiu că justiţia nu are o latură socială, umană, dar condamnarea mea condamnă familia, care trăia aproape în exclusivate din veniturile mele – substanţiale, dar justificate. (…) Familia mea trăieşte din pensiile părinţilor mei de 80 şi 77 de ani”, a spus Stoica, din boxa condamnaţilor, la judecarea contestaţia în anulare a pedepsei din acest dosar.

Mihai Stoica a mai spus în faţa instanţei că pedeapsa “a fost dată cu rea-credinţă” şi că se gândeşte chiar să reclame România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Nu mi s-a aplicat niciodată legea mai favorabilă. Nu înţeleg de ce acea pedeapsă nu a fost dată cu suspendare. (…) Această instanţă (CAB – n. r.) a ignorat, practic, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, ştiind foarte bine că o speţă identică a dat câştig de cauză condamnatului, obligând Italia să plătească despăgubiri. Este indubitabil că voi avea câştig de cauză la CEDO”, a subliniat fostul manager al Stelei.

Pe de altă parte, el şi-a exprimat supărarea că nu a putut viziona ultimul meci de campionat al echipei pe care a condus-o, din cauză că Penitenciarul Rahova nu are în grila de cablu TV postul care a transmis meciul. “Echipa pe care am condus-o a câştigat titlul, iar eu n-am putut să văd meciul (Steaua – Oţelul, disputat marţi – n.r.) la televizor. Peste câteva ore, echipa mea dispută finala Cupei României, iar eu sunt în penitenciar”, a spus Mihai Stoica.

În sala de judecată a fost prezentă şi fiica lui Stoica, aceasta sărindu-i în braţe, plângând, la finalul procesului. Iniţial, jandarmii au încercat să o oprească, însă completul de judecători i-au permis să intre în contact cu tatăl său.

Instanţa a rămas în pronunţare pe contestaţia în anulare a fostului manager al Stelei.

Mihai Stoica îşi execută pedeapsa din dosarul transferurilor, de trei ani şi şase luni de închisoare, în regim închis, la Penitenciarul Rahova.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.