Stenograme: Prietenul lui Mustata a incasat 200000 euro de la puscariasi

Stenograme: Prietenul lui Mustata a incasat 200000 euro de la puscariasi

Stenograme: Prietenul lui Mustata a incasat 200000 euro de la puscariasi

by May 27, 2014 0 comments

Ion Boraciu, prietenul judecatorului Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, a incasat 200.000 euro pe luna de la 40 de detinuti care munceau la ferma sa, “in schimbul scutirii acestora de munca pe care aveau obligatia sa o presteze, in vederea reducerii pedepsei, precum si pentru primirea altor avantaje”, se arata in rechizitoriul procurorilor anticoruptie. Potrivit acestuia, Boraciu a incheiat prin firma sa un contract cu un penitenciar. Din rechizitoriu reiese ca Boraciu a primit intr-o zi “zece puscariasi”. “Am luat decat patru la munca. Sase nu i-am luat, ca sase sunt smecheri, si-mi da 5.000 de euro pe luna, ca sa-i tin la mine la munca toata luna. Sa le dau femei, sa …[cuvant obscen]… de-astea”, spune Boraciu, potrivit rechizitoriului.

  • Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata luni, 26 mai, pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosirea de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, si a lui Ion Boraciu. In sarcina acestuia s-au retinut infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta, complicitate la savarsirea a cinci infractiuni de luare de mita si complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<