Trei federatii il sustin pe Alin Petrache la sefia Comitetului Olimpic Roman

Trei federatii il sustin pe Alin Petrache la sefia Comitetului Olimpic Roman

Trei federatii il sustin pe Alin Petrache la sefia Comitetului Olimpic Roman

by May 23, 2014 0 comments

Șeful judo-ului românesc, Doru Ioan Sapta, susține că e nevoie de un suflu tânăr, viguros, în fruntea olimpismului românesc. Și președintele Federației de Volei, dar și cel al Federației de Box sunt susținători ai lui Petrache.

Alin Petrache strânge noi susținători în drumul spre șefia COSR. După ce e primit sprijinul public al noului președinte al FR de Handbal, Alexandru Dedu, sau pe cel al noului președinte al FRF, Răzvan Burleanu, Petrache va fi sprijinit și de alți doi conducători de federații.

“Noi am optat pentru domnul Alin Petrache, un manager cu rezultate notabile, pentru că această funcție implică o viziune asupra sportului și e nevoie de un suflu tânâr aici. Eu am vorbit de mai multe ori cu domnul Petrache și cu mai mulți șefi de federații și am decis să facem un front comun pentru relansarea sportului românesc. Trebuie să implicăm părinții, pentru că sportul înseamnă educație pentru copiii lor. Mai trebuie calitate la vârf, la nivel de reprezentare de țară, acolo ne trebuie oameni de elită. Cred că domnul Petrache a înțeles că trebuie să reformulăm ideea de sport. Eu am mare încredere pentru că e tânăr, are energie, a făcut multe la Federație de Rugby”, a declarat Doru Ioan Sapta, președintele Federației Române de Judo, pentru Realitatea.net.

Lui Sapta i s-au adăugat astăzi două nume la fel de importante. Preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, consideră că Alin Petrache este favorit pentru a câştiga alegerile pentru preşedinţia COSR. Şeful de la volei a explicat pentru “Adevărul” de ce Petrache este cea mai bună opţiune pentru olimpismul românesc. Ştiri pe aceeaşi temă Alin Petrache a reacţionat la comunicatul lui Morariu: „Voi… EXCLUSIV La mâna unei legende: cine îi va valida pe candidaţii la şefi… Contactat de “Adevărul”, preşedintele FR Volei, Gheorghe Vişan, este convins că Alin Petrache va câştiga alegerile din 29 mai pentru preşedinţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Vişan şi-a motivat părerea, aducând în prim plan calităţile manageriale ale şefului de la Federaţia Română de Rugby, pe care îl admiră pentru realizările sale de până acum.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.