Vasile Blaga: PDL e preocupat de promovarea candidaților la PE și de sancționarea guvernării, mai puțin de POZELE PE PLAJA

Vasile Blaga: PDL e preocupat de promovarea candidaților la PE și de sancționarea guvernării, mai puțin de POZELE PE PLAJA

by May 5, 2014 0 comments

Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste[1]PDL este preocupat de promovarea candidaților proprii la alegerile pentru PE și de sancționarea proastei guvernări a țării și mai puțin de pozele făcute pe plajă, a declarat președintele PDL, Vasile Blaga, luni, înainte de ședința BPN al partidului, informeaza Agerpres.

“Eu și PDL suntem mai puțin interesați de pozele făcute pe plajă. Pe noi ne interesează promovarea candidaților noștri la Parlamentul European, a platformei cu care ei se prezintă. Avem, pe de-o parte, cea mai bună listă de candidați cu care se prezintă un partid. Suntem singurul partid politic care are o platformă clară pentru alegerile europarlamentare. Și, desigur, să sancționăm guvernarea proastă, în 7 mai se vor împlini deja doi ani de zile de guvernare USL, PSD pe urmă, care a adus numai nenorociri în țară. Vedeți promisiuni electorale, vedeți faptul că nu s-au ținut de niciuna, că locurile de muncă se pierd în continuare, că încasările la buget sunt din ce în ce mai mici, că evaziunea e tot mai mare și că Ponta nu are altceva de făcut decât să se împrumute pentru a plăti pensii și salarii”, a declarat președintele PDL, întrebat cum comentează atitudinea președintelui privitoare la susținerea publică arătată pentru PMP.

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni, că are dreptul să se îmbrace cum vrea, întrebat fiind de jurnaliști cu privire la faptul că a purtat un tricou electoral al Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.