Victor Ponta: Nouă susţinere a lui Antonescu – aproape imposibilă. Dar refacerea USL cu PNL în Guvern – 51% şanse

Victor Ponta: Nouă susţinere a lui Antonescu – aproape imposibilă. Dar refacerea USL cu PNL în Guvern – 51% şanse

by May 5, 2014 0 comments

victor-ponta-351-i-crin-antonescu1317645522[1]Susţinerea lui Crin Antonescu la Preşedinţie în cazul refacerii USL este un scenariu aproape imposibil, dar varianta în care USL se reface cu liberali din nou la guvernare şi candidat comun la Cotroceni are peste 51% şanse de realizare, afirmă liderul PSD, premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Întrebat la România TV dacă va ieşi să îl susţină pe Crin Antonescu la Preşedinţie în cazul refacerii USL, Ponta a reiterat că nu pune condiţii PNL, dar că acesta este un scenariu aproape imposibil.

“Dar să existe USL din nou cu liberali alături de noi la guvernare, cu candidat comun la Preşedinţie, cu candidat comun la prim-ministru este un scenariu căruia eu îi dau, cu toate informaţiile şi datele pe care le am ca prim-ministru, ca şef de partid, peste 51% şanse”, a adăugat Ponta.

În urmă cu o săptămână, Ponta a susţinut că şeful PNL, Crin Antonescu, poate fi în continuare candidatul USL la prezidenţiale dacă Uniunea va fi refăcută şi aceasta va fi decizia membrilor, precizând că nu poate pune condiţii PNL şi că situaţia politică legată de prezidenţiale va fi clarificată în iunie.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.