120 de dosare penale pentru Bercea Mondialul, finul lui Mircea Basescu

120 de dosare penale pentru Bercea Mondialul, finul lui Mircea Basescu

120 de dosare penale pentru Bercea Mondialul, finul lui Mircea Basescu

by June 20, 2014 0 comments

Interlopul ajuns în anturajul familiei preşedintelui a fost parcă abonat al poliţiştilor şi procurorilor. Pe numele lui Sandu Anghel, dar şi ale apropiaţilor săi, au fost deschise mai bine de 120 de dosare penale, potrivit realitatea.net.

În luna mai, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă, la opt ani şi nouă luni de închisoare, pentru tentativă de omor calificat. Decizia a venit după ce, în 2011, interlopul şi-a înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Şi nu este singura condamnare a finului lui Mircea Băsescu. Anul trecut, tot Instanţa Supremă l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Interlopul este acuzat că a ridicat din conturile mai multor societăţi comerciale, în baza unor documente fictive, peste două milioane de lei.

Bercea Mondial este protagonistul a nu mai puţin de 37 de dosare penale. Şi puţine sunt infracţiunile din Codul Penal pe care să nu le fi comis interlopul. Acesta a fost acuzat, în timp, de returnări ilegale de TVA, dare de mită, viol, tâlhărie, sau vătămări corporale.

Mai mult, acesta a mai ieşit în evidenţă prin conducerea maşinii fără a deţine permis, în stare de ebrietate sau cu numere de înmatriculare falsificate.

În pofida acestor fapte, Bercea Mondial nu a fost reţinut niciodată până la începutul anului 2011, după incidentul în care şi-a înjunghiat nepotul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.