Sedinta cu scantei la PSD. Cine va prelua conducerea partidului daca Ponta va candida?

Sedinta cu scantei la PSD. Cine va prelua conducerea partidului daca Ponta va candida?

Sedinta cu scantei la PSD. Cine va prelua conducerea partidului daca Ponta va candida?

by June 30, 2014 0 comments

Moment important, astăzi, pe scena politică. Social-democraţii se reunesc pentru a-şi alege candidatul la Preşedinţia României. Numele premierului Victor Ponta este, bineînţeles, în prim-plan. Tot în cadrul şedinţei PSD, s-ar putea discuta şi cine va prelua frâiele partidului. Liviu Dragnea şi Dan Şova sunt cele mai vehiculate nume. Discuţiile se poartă la o fostă bază militară din Orăştie.

“Vă spun cine mi-aş dori să fie, şi eu mi-aş dori să fie Victor Ponta”, a spus Dan Şova.

“Cert este că în Congresul din septembrie va fi validată candidatura în mod oficial a celui din partea partidului nostru care va candida şi probabil că la Consiliul Naţional de la începutul lui august vor fi anunţate şi candidaturile, vor fi depuse în mod oficial candidaturile sau candidatura”, a spus Liviu Dragnea.

Cât despre visurile la şefia PSD, şi Şova şi Dragnea se arată precauţi.

“Nici nu m-am gândit la aşa ceva. Nu ma interesează decât alegerile prezidenţiale în momentul ăsta. Deocamdată, preşedintele PSD şi premierul Victor Ponta a anunţat că voi fi purtătorul de cuvânt al PSD. Despre campania la prezidenţiale vom discuta după ce vom avea candidatul”, a spus Dan Şova.

“În ceea ce priveşte candidatura la şefia PSD, eu le-am spus tuturor şi spun şi acuma, să ajungem să avem această problemă”, a spus Şova.

Atât Dan Şova cât şi Liviu Dragnea neagă vehement că social-democraţii vor lua în discuţie şi o eventuală remaniere a Cabinetului, remaniere vehiculată, de altfel, în presă.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<