Un agent de politie a provocat un accident soldat cu morti in Bragadiru, Ilfov

Un agent de politie a provocat un accident soldat cu morti in Bragadiru, Ilfov

Un agent de politie a provocat un accident soldat cu morti in Bragadiru, Ilfov

by June 16, 2014 0 comments

Accidentul din localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, în urma căruia o persoană a murit şi alte două au fost rănite, a fost provocat de un agent de poliţie, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula din sens opus, potrivit Poliţiei Ilfov.

Accidentul rutier din comuna Bragadiru a fost sesizat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 14.30.

Din primele verificări făcute poliţişti de la Serviciul Rutier Ilfov a reieşit faptul că şoferul unui autovehicul, în vârstă de 23 de ani, agent de poliţie, care circula dinspre Bucureşti spre Alexandria, în localitatea Bragadiru a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului, şoferul maşinii care circula din sens opus a decedat, iar persoana cu care acesta se afla în autoturism şi agentul de poliţie au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

“Poliţistul se afla în timpul liber, în autoturismul personal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ”, a precizat IPJ Ilfov.

În cazul agentului de poliţie a fost sesizat Parchetul pentru a face cercetări.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Ilfov, sub coordonarea procurorului, urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

“Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov transmite condoleanţe familiei persoanei decedate şi asigură, totodată, că va lua măsurile legale ce se impun în cauză”, a precizat sursa citată.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul care a provocat accidentul este agent de poliţie la Postul de Poliţie Clinceni, din cadrul IPJ Ilfov.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele două persoane rănite, un bărbat şi o femeie, au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Alis Grasu a precizat că în accident a murit un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.