Vicepresedinte PDL: Fuziunea PNL-PDL, pusa de acord in 30 de judete

Vicepresedinte PDL: Fuziunea PNL-PDL, pusa de acord in 30 de judete

Vicepresedinte PDL: Fuziunea PNL-PDL, pusa de acord in 30 de judete

by June 13, 2014 0 comments

Vicepresedintele PDL, Ioan Balan, a declarat, vineri, ca proiectul de fuziune PNL-PDL a fost pus de acord in 30 de judete din tara. Deputatul de Suceava a mai aratat ca sarcina liderilor politici este sa incheie proiectul de partid pana la 1 iulie, transmite Mediafax.

Deputatul democrat-liberal a adăugat că proiectul de partid care include PNL şi PDL îşi urmează cursul într-o manieră “foarte bună” şi că aproape 30 de organizaţii judeţene s-au pus de acord sau urmează să o facă vineri şi sâmbătă.

Responsabil cu regiunea nord-est din partea PDL privind fuziunea celor doua partide, Balan a declarat ca singurul judet in care nu s-au clarificat lucrurile este chiar Suceava, judet pe care il reprezinta in Parlamentul Romaniei.

“Aici lucrurile au o oarecare inerţie”, a spus Bălan.

Presedinte al organizatiei municipale PDL Suceava, Ioan Balan mai arata ca problema fuziunii PNL-PDL ar urma sa fie pusa in discutie in Delegatia Permanenta a PNL Suceava si ca spera sa se intalneasca sambata cu liderii liberali locali.

“Lucrul cel mai important pentru această construcţie este de a convinge electoratul PNL şi PDL că această formulă le poate oferi garanţia că România va avea parte în perioada următoare de dezvoltare reală, pe principii solide, că se vor crea condiţii corecte pentru crearea de noi locuri de muncă, în special în sectorul privat”, a spus Bălan.

El a şi-a exprimat convingerea că agenţii economici din România trebuie sprijiniţi, şi nu sufocaţi de taxe şi impozite directe sau indirecte, iar acest lucru îl poate realiza doar o formaţiune solidă de dreapta care susţine mediul de afaceri.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.