Robert Turcescu: Nelu Iordache, ginerele unui director din grupul Grivco

Robert Turcescu: Nelu Iordache, ginerele unui director din grupul Grivco

Robert Turcescu: Nelu Iordache, ginerele unui director din grupul Grivco

by July 7, 2014 0 comments

Jurnalistul Robert Turcescu scrie luni, pe blogul sau, ca Dan Voiculescu “il cunoaste incredibil de bine” pe Nelu Iordache, patronul Romstrade, intrucat Iordache este “ginerele numitului Mugur Craciun, directorul departamentului Agricultura de la Grivco SA”.

Potrivit lui Robert Turcescu, Mugur Craciun a fost pe vremea lui Ceausescu directorul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Agricola (INCDA) de la Fundulea. In perioada 1991-1997 a fost director al aceluiasi Institut, apoi a ajuns director general al Diviziei de seminte a companiei Agricover precum si director general pentru Romania al companiei germane Saaten Union, specializata in producerea si comercializarea semintelor.

De asemenea, in guvernul Tariceanu, Mugur Craciun a fost propus de PC (Voiculescu) in functia de secretar de stat, specializat pe Integrare Europeana, in ministerul Agriculturii. A stat in aceasta functie un an si jumatate, apoi a aterizat director al departamentului de Agricultura la Grivco SA, mai noteaza ziaristul.

“Partea interesanta abia acum incepe. Craciun are o fiica, Anca. Ea a devenit in urma cu citiva ani sotia omului de afaceri Nelu Iordache- ROMSTRADE, supranumit “Regele Asfaltului”. Cine il mai crede acum pe mincinosul de Voiculescu atunci cind afirma ca nu l-a vazut niciodata pe Nelu Iordache? Ca doar e ginerele unui om important din angrenajul Grivco!”, scrie Robert Turcescu.

Nelu Iordache este unul dintre cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denuntat pe Dan Voiculescu pentru santaj. Iordache, care detine compania Romstrade, este in prezent arestat la domiciliu, dupa ce a petrecut dupa gratii un an si jumatate pentru deturnare de fonduri europene, spalare de bani si inselaciune.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.