Monica Macovei: Si David l-a invins pe Goliat. Ea si-a lansat candidatura la prezidentiale

Monica Macovei: Si David l-a invins pe Goliat. Ea si-a lansat candidatura la prezidentiale

Monica Macovei: Si David l-a invins pe Goliat. Ea si-a lansat candidatura la prezidentiale

by September 21, 2014 0 comments

Monica Macovei si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale duminica, la Biroul Electoral Central, unde a adus si doua “cadouri” pentru doi dintre contracandidatii sai.  Macovei a anuntat ca a strans peste 300.000 de semnaturi. “Vom invinge. Si David l-a invins pe Goliat!” a spus Macovei.

Ea a prezentat si doua “cadouri” pe care le-a adus pentru contracandidatii sai Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Pentru Victor Ponta, o punga de popcorn, pe care a prezentant-o astfel: “O punga de popcorn pentru micul Ceausescu de la Palatul Victoria ca sa aiba ce manca si sa ma urmareasca cu atentie”, referindu-se la afirmatia premierului care a spus ca va urmari turul intai cu popcorn.

Pentru liderul ACL, Klaus Iohannis, a adus o oglinda: “Domnul Iohannis sa se priveasca in oglinda sa vada cum arata un om care vrea sa devina presedintele Romaniei fara sa spuna nimic.”

Discursul lui Macovei:

  • Candidez pentru ca vreau sa fiu angajatul vostru, si nu un tartor peste tara. Candidez pentru ca vreau ca Romania sa ramana pe directia vest, sa garantez siguranta nationala a tarii noastre.
  • Candidez pentru ca vreau sa ne luam inapoi banii furati. Toate privatizarile si contractele cu statul din ultimii 25 de ani vor fi cercetate.
  • Vreau ca Parlamentul sa-si reduca cu 50% cheltuielile. Un stat sarac nu poate sustine un Parlament bogat.
  • Voi sustine ca toti romanii din tara si din strainatate sa poata vota electronic sau prin corespondenta. Romanii din diaspora sunt parte a natiunii noastre.
  • Nu mai putem continua asa. Medicii pleaca, mii de romani pleaca,investitorii pleaca. Ne afundam in mizerie. Demnitatea noastra este calcata in picioare.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.