Traian Basescu despre Klaus Iohannis: M-am inselat in privinta lui. Am vazut cat de subred e ca si caracter

Traian Basescu despre Klaus Iohannis: M-am inselat in privinta lui. Am vazut cat de subred e ca si caracter

Traian Basescu despre Klaus Iohannis: M-am inselat in privinta lui. Am vazut cat de subred e ca si caracter

by September 10, 2014 0 comments

Preşedintele Băsescu a declarat, marți seară, la B1 TV, că s-a înşelat la adresa lui Klaus Iohannis după ce l-a urmărit, „cât e de şubred ca şi caracter”. Băsescu și-a exprimat convingerea, la B1 TV, că Emil Boc ar fi fost un candidat mult mai bun la prezidenţiale decât Klaus Iohannis, chiar şi decât Cătălin Predoiu. Președintele a mai a precizat că nu știe dacă Iohannis s-a întâlnit sau nu cu Voiculescu, „dar accepta să fie prim-ministru, împotriva voinţei preşedintelui care trebuia să îl numească”.

 „El credea că acea grupare, controlată de Voiculescu, îl va obliga pe preşedinte să îl numească pe el premier”, a mai declarat şeful statului. 
”Când l-am auzit că spune că are cele şase case din meditaţii, eram acasă, mi-a venit să mă urc pe pereţi. (…) Cine s-o fi meditat la el, la fizică, tot judeţul Sibiu, să faci bani pentru şase case? Apoi a revenit şi a spus că mi-au dat mama şi tata moştenire casele şi, când cauţi, mama, asistentă medicală şi tata, mecanic auto, ceva de genul acesta”, a declarat Băsescu.

El a precizat că tatăl său a fost militar şi i-a lăsat moştenire un apartament de două camere şi era mult mai bine plătit decât o asistentă medicală. ”Lucrurile astea arată omul slab. Dacă el este slab acum, când nu are apăsarea funcţiei în spate, cum Dumnezeu va fi când va avea asupra lui presiunea trusturilor media?”, s-a întrebat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că şi el s-a înşelat în privinţa lui Klaus Iohannis, adăugând că ”a fost penibil când a spus că nu a avut nicio legătură cu suspendarea din 2012”.

”Şi eu m-am înşelat în fază iniţială cu Iohannis, după care l-am urmărit atent în evoluţie şi mi-am dat seama cât e de şubred ca şi caracter. E mare, înălţime mare, reputaţie de neamţ,” Băsescu a mai spus că Iohannis e un “om slab, care se pliaza, ar minti daca ar putea minti. Acum a spus ca nu a avut nicio legatura cu suspendarea, dar a recunoscut ca a dat mandat Forului german sa voteze.”

 

Citeste si : http://ancheteonline.ro/2014/09/cum-s-a-imbogatit-familia-primarul-sibiului-klaus-iohannis-manual-de-fraudare-a-legii-fals-uz-de-fals-fals-intelectual-marturii-mincinoase/

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.