Elena Udrea audiată la DNA înainte de campanie

Elena Udrea audiată la DNA înainte de campanie

Elena Udrea audiată la DNA înainte de campanie

by October 2, 2014 0 comments

Candidatul la preşedenţie din partea PMP, Elena Udrea, a dat declaraţii miercuri seară în dosarul din 2011 al primarului Gheorghe Ştefan, zis şi Pinalti. Întrebată de jurnalişti ce crede despre audierea sa înainte de începerea campaniei, aceasta a exclamat: “Nu cred în coincidenţe!”

Udrea a precizat că, la audieri, a explicat cum funcţiona acest program, gestionat de fostul Minister al Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) condus de ea în perioada decembrie 2009 – februarie 2012.

Întrebată de demisie în situaţia în care este pusă sub învinuire, aceasta a răspuns: “Exclus. Am explicat, ca ministru, cum funcţiona acest program. Haideţi să fim serioşi”.

“Toate solicitările, fie că erau de la Gheorghe Ştefan, fie că erau de la oricare primar din ţară sau şef de consiliu judeţean, toate urmau procedura legală şi cutuma”, a mai adaugat Udrea.

Elena Udrea a spus că a venit “pe fugă” la DNA: “A trebuit să vin foarte repede pentru că am înţeles că dosarul trebuie închis şi nu am vrut să amân declaraţia”, a răspuns aceasta.

În ceea ce priveşte audierea sa înainte de începerea campaniei, aceasta consideră că nimic nu este întâmplător: ” Nu cred în coincidenţe!”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.